Hirdetmények / LOMTALANÍTÁS 2017.10.14.

LOMTALANÍTÁS 2017.10.14.



LOMTALANÍTÁS 2017.10.14.

Tisztelt Káldi Polgárok!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

2017. október 14-én LOMTALANÍTÁST szervez.

 

A lomtalanítás menete a következőképpen alakul:

A korábbi években megszokottól eltérően – jogszabályi változásokat figyelembe véve – az STKH Nonprofit Kft. NEM az ingatlanok elől szállítja el a lomokat, hanem azokat a lakóknak a káldi Szabadidő központba kell beszállítaniuk. Kérjük, hogy csak az alábbiakban felsorolt hulladékot szállítsák az átvevő pontra.

 

A lom átvételének időpontja:

2017. október 14.  (szombat 07-13 óráig) Az átvétel helye: Káld, Szabadidő központ

Átvehető hulladék: a lomtalanítás keretében a közszolgáltató az ingatlanhasználóktól közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó nagydarabos háztartási lomhulladékot (EWC 20 03 07) veszi át, pl.: kanapé, ágy, ágybetét, szekrény, fotel, szék, szőnyeg, nyílászáró, kerti bútort

A közszolgáltató a lomtalanítás során az alábbi hulladékokat NEM veszi át: zöldhulladék (kerti hulladék, nyesedék),szelektív hulladék, állati tetem, trágya, bontásból származó autó alkatrész, (kárpit, szélvédő, lökhárító, gumiabroncs stb.), építési törmelék (mosdókagyló, csempe, WC csésze), lapátos, zsákos hulladék, teher-, traktor gumiabroncs, veszélyes hulladék (pl.:permetezőszer göngyöleg, maradék festék, festékes göngyöleg, akkumulátor, neoncső, hullámpala, gyógyszer, fáradt olaj, olajos, üzemanyagos göngyöleg stb.), elektronikai hulladék (pl.: selejtes hűtő, televízió, háztartási gép).

Kérjük, hogy a lomot csak a megadott időtartamon belül szállítsák az átvevőhelyre. Azt követően az átvevő helyen hulladék elhelyezésre nincs lehetőség.

 

Kérjük továbbá, hogy a lakóingatlanok előtt semmilyen lomot és hulladékot ne helyezzenek el, mert a szolgáltató nem szállítja el!

 

 

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy lakókörnyezetük és az egész Község tisztaságának megőrzése érdekében a felhívásban foglaltakat szíveskedjenek betartani!

 

Köszönjük, hogy együttműködésükkel segítik munkánkat!

 

 

 

 

                                                                          STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi

                                                                              és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft


« Vissza az előző oldalra!

Káld Község Önkormányzata - Magyar